Επιστροφές & αλλαγές

Επιστροφές – Αλλαγές :

  1. Επιστροφή-αλλαγή γίνεται στην περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος ή  εκ παραδρομής – λάθους  αποστολής παραγγελίας από το My Craft Tales.  Όλα τα έξοδα επιστροφής-αλλαγής σε αυτή την  περίπτωση βαρύνουν το My Craft Tales. Αν έχει προηγηθεί πληρωμή και ο πελάτης δεν επιθυμεί να κάνει την αλλαγή, μπορεί να ζητήσει επιστροφή των χρημάτων του. Η επιστροφή του αντιτίμου αγοράς  αφορά μόνο την καθαρή αξία του προϊόντος χωρίς τα έξοδα αποστολής και θα εκτελείτε εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του επιστρεφόμενου δέματος από το My Craft Tales, σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξει ο πελάτης.
  2. Αλλαγή μπορεί να γίνει με προϊόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας.
  3. Αλλαγές σε εποχιακά  ή σε είδη με έκπτωση δεν γίνονται δεκτές (εξαιρείται η περίπτωση 1).
  4. Σε περίπτωση που ο πελάτης ζητήσει αλλαγή λόγω μη υπαιτιότητας του My Craft Tales, τα έξοδα μεταφοράς  (επιστροφή και εκ νέου αποστολή) ανέρχονται στα 6 ευρώ και βαρύνουν τον πελάτη.
  5. Σε περίπτωση αδυναμίας εκτέλεσης κάποιας παραγγελίας, αν έχει προηγηθεί πληρωμή από τον πελάτη, το αντίτιμο της αγοράς θα επιστρέφεται άμεσα στον τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξει ο πελάτης.
  6. Για να γίνει δεκτή η επιστροφή οποιουδήποτε προϊόντος, το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, να μην έχει χρησιμοποιηθεί και να μην λείπει τίποτα από τη συσκευασία του.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή ή αλλαγή προϊόντος, θα πρέπει :

  1. Να επικοινωνήσετε άμεσα τηλεφωνικά ή μέσω e-mail με το MyCraftTales.
  2. Να μην έχει χρησιμοποιηθεί το προϊόν που επιθυμείτε να επιστρέψετε ή αλλάξετε και να είναι στην αρχική του συσκευασία μαζί με όλα τα συνοδευτικά έγγραφα μεταφοράς.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπλέον διευκρίνιση, είτε μέσω e-mail στο info@mycrafttales.com, είτε τηλεφωνικά στο 6987-420464.